Tel: (0478) 78 50 82  -  Email: [email protected]

Online adverteren (SEA) (PPC)

Search engine advertising & pay per click

Online adverteren kan op verschillende manieren en kan zeer nuttig zijn voor uw onderneming. Vandaag de dag gebruiken de meeste mensen het internet om te zoeken naar aanbieders van producten of diensten. Om er zeker van te zijn dat potentiële klanten u makkelijk kunnen vinden is het aan te raden om gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kunt u ook online adverteren, zo krijgt uw webpagina snel display op prominente plaatsen. Daarbij is één van de grootste voordelen van online adverteren de meetbaarheid van het resultaat, zo kunt u doorpakken op succesvolle campagnes en de minder succesvolle campagnes laten vallen.

PPC (pay per click)

Zoekmachines en sociale media bieden PPC (pay per click) diensten aan; de welbekende advertenties boven uw zoekresultaat en/of aan de rechterkant van uw scherm. Dit zijn weliswaar betaalde advertenties maar zorgen snel voor resultaat, daarbij zijn deze advertenties heel goed af te stemmen op uw doelgroep doordat u heel specifiek kunt investeren in relevante zoektermen. Bij de door u gekozen zoektermen krijgen zoekmachinegebruikers uw advertentie te zien, voor elke bezoeker die op uw advertentie klikt betaald u dan een bepaald bedrag. Zo ontvangt u direct meer bezoekers en kunt u dus zeer snel resultaat van deze investering verwachten.

Adverteren op Google

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) biedt u in tegenstelling tot veel andere vormen van adverteren de mogelijkheid om voor een vast bedrag per dag of per maand een groot en gericht bereik te creëren.
U kunt uw campagne resultaten meten en bepalen wat voor u werkt en wat niet, zo profiteert u heel efficiënt van uw advertentie uitgaven.

Adverteren of Facebook

Er is geen site waar zoveel mensen zoveel tijd doorbrengen als Facebook.  Is uw doelgroep actief op Facebook dan is het voor u als adverteerder een uitstekende plek om onder de aandacht te komen.
Hoe zet je Facebook optimaal in als advertentiekanaal? We adviseren u graag!

 

TP Media group is dé partner die u de bovenstaande advertentie mogelijkheden optimaal laat benutten en het maximale uit uw campagnes laat halen.
Zo realiseert u de maximale return on investment.