Tel: (0478) 78 50 82  -  Email: [email protected]

CMS systeem

Uw webpagina in eigen hand!

Content management system

Content management system (beter bekend als CMS) is een systeem dat de beheerder van de website in staat stelt zelf inhoud (teksten, foto’s enz.) te beheren zonder enige kennis van webdesign.

U kunt door middel van een gemakkelijke gebruikersinterface zelf: pagina’s toevoegen of verwijderen, nieuwe berichten posten, reacties beheren, foto’s plaatsen, enzovoorts. Met één druk op de knop is uw pagina gewijzigd en krijgen bezoekers de nieuwe inhoud te zien.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kiezen voor een CMS, maar één van de belangrijkste is dat het u in staat stelt op een gemakkelijke manier regelmatig uw inhoud bij te werken of nieuwe inhoud toe te voegen. Dit kan o.a. een groot effect hebben op de positie waarin u verschijnt in de zoekresultaten van verschillende zoekmachines. Wat uiteraard leidt tot meer bezoeken aan uw webpagina.

Om het voor uw bezoekers aantrekkelijk te maken uw site vaker te bezoeken dient u ook inhoud toe te voegen of te wijzigen. Bezoekers die voor een tweede maal uw pagina bezoeken en hetzelfde te zien krijgen als bij het eerste bezoek zullen niet snel een derde maal uw pagina bezoeken.

Daarnaast bespaart het u kosten omdat u niet elke keer afhankelijk bent van ons om uw inhoud aan te passen.

Onze aanpak

Bij voorkeur maken we gebruik van open source systemen, deze hebben zichzelf bewezen en zijn dus uiterst betrouwbaar, eenvoudig voor de gebruiker en gaan voor altijd mee. Dankzij onze expertise op het gebied van PHP kunnen we met deze systemen maatwerk leveren dat naadloos aansluit op uw website.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Wij horen graag van u!