Tel: (0478) 78 50 82  -  Email: [email protected]

Webshops

Een slechte webshop is als een winkel op een onbewoond eiland.

De online markt voor het aankopen van producten en diensten groeit enorm. In Nederland hebben we 11 miljoen actieve internetgebruikers, van deze groep heeft 77% ooit een online aankoop gedaan. Een grote markt maar door de toename van het aantal webwinkels wordt het steeds moeilijker om u online te blijven onderscheiden.

Een goede opbouw, duidelijke structuur, een mooi en functioneel ontwerp, marketing, veiligheid. Het zijn slechts enkele dingen waaraan gedacht moeten worden bij het realiseren van een webshop. Met onze op maat gemaakte e-commerce applicaties maken we online shoppen makkelijk voor uw klanten en voor u als ondernemer.

TP Media group helpt u o.a. graag met:

  • advies over de verschillende e-commerce mogelijkheden
  • het maken van een complete webshop in diverse omgevingen
  • advies en veilige implementatie van betaalsystemen (bijvoorbeeld iDeal)
  • een beter bezoekers resultaat
  • op maat gemaakte webapplicaties

Magento e-commerce

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in Magento. Magento is ‘s werelds snelst groeiende open source e-commerce platform. Het is zeer uitgebreid, flexibel en geeft u de volledige controle over uw webshop.
De uitgebreide mogelijkheden, de kracht van de vele extensies en functionaliteiten maakt Magento een uitstekend platform voor de middelgrote tot grote webshop. We adviseren u ook graag over de alternatieven.

 

 Meer weten over het starten of uitbreiden van uw webhop, neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.