Tel: (0478) 78 50 82  -  Email: [email protected]

Blog

De Fiethof

Webpagina voor gastenverblijf de Fiethof. De pagina is voorzien van een CMS gekoppeld aan een op maat gemaakte reserverings-applicatie die de beheerder in staat stelt via het CMS reserveringen te beheren. Gereserveerde data worden automatisch als “bezet” of als ”in optie” gemarkeerd op de website om dubbele boekingsaanvragen te voorkomen. Het ontwerp is landelijke/chique.

FTS

Voor FTS creëerde TP Media een pagina die vooral divers is, de klant kan door middel van het CMS schuiven met de inhoud en daardoor de items die op dat moment belangrijk zijn goed uitlichten.

Mega oud op nieuw

Webpagina in opdracht van FTS Productions, de website dient als nieuws en promotie pagina voor het jaarlijkse nieuwjaarsevenement in sporthal de Wetteling. Het ticketportaal is geïntegreerd zodat klanten tickets kunnen aanschaffen zonder de pagina te verlaten. Er is gebruik gemaakt van de sociale plugins van Facebook om de connectie met social media compleet te maken.

Stage crew

Een webpagina voor licht en geluid verhuurder Stage crew. Een ruime opzet was belangrijk voor deze klant, de site is gemaakt om foto’s en ander beeldmateriaal duidelijk te presenteren. Er is gekozen voor een “responsive ontwerp” dat ook het bekijken vanaf een mobiel apparaat goed mogelijk maakt.

Dion Dreesens

Voor Zwematleet Dion Dreesens creëerde TP Media group een nieuwssite met Blog functie en geïntegreerde social media, voornamelijk gericht op nieuws rondom de atleet Dion.
De wens was een donkere ontwerp.

Joop Boer Assurantiën

Bedrijfswebpagina met geïntegreerd Blog. Uitgangspunt was een zakelijke stijl die aansluit bij de huisstijl.